Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Олимпиакос и Фенербахче сътвориха голово шоу, но оставиха интригата жива (ВИДЕО)

11 април 2024, 23:23 часа • 2305 прочитания

Олимпиакос и Фенербахче изиграха интригуващ голов спектакъл в първия двубой от четвъртфиналите на Лигата на конференциите. Гърците надвиха "жълтите канарчета" с 3:2 у дома. "Червено-белите" стартираха ударно и поведоха с три попадения, но през втората част гостите наваксаха значително пасива.

Олимпиакос поведе с 3 гола, но...

Константинос Фортунис откри резултата още в осмата минута, а до почивката черногорският национал Стеван Йоветич удвои аванса на своя тим. В 57-ата минута Чикиньо се възползва от асистенция на Аюб Ел Кааби и оформи класиката. Това сякаш мобилизира момчетата на Исмаил Картал, които значително вдигнаха оборотите.

ОЩЕ: Мелето не свършило на терена: Играч на Фенербахче припаднал пред съблекалнята

Дните до Евро

Шансовете на Фенербахче са живи

В 67-ата минута бившият играч на Аякс Душан Тадич вкара за 3:1 от дузпа. Малко по-късно Ирфан Кахвечи наниза още едно попадение и даде сериозни надежди на "фенерите" за реванша след седмица. В другия ранен мач от турнира Виктория Пилзен и Фиорентина завършиха 0:0 в Чехия. Матей Видра и Томас Чори направиха пропуски за домакините, а Лукас Белтран бе най-близо до това да се разпише за тима от Флоренция.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес