Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обрат! Звезда на Реал Мадрид няма да спечели "Златната топка"! "Кралете" бойкотират

28 октомври 2024, 17:04 часа • 803 прочитания

Гласеният за нов носител на "Златната топка" Винисиус Жуниор няма да спечели най-престижното индивидуално отличие във футбола! Авторитетният журналист Фабрицио Романо разкри, че бразилският нападател не мисли да пътува за церемонията в Париж. От клуба му - Реал Мадрид, са решили да не изпращат свои представители.

Новият носител на "Златната топка" не се казва Винисиус Жуниор

"Винисиус няма да пътува за Париж, тъй като Реал Мадрид са научили, че той НЯМА да спечели Златната топка. Нито един представител на Реал Мадрид няма да пътува - нито Флорентино Перес, нито Вини, нито Карло Анчелоти, нито Джуд Белингам", написа Романо в профила си в "X". Новината е голяма изненада, защото близо 2 месеца Вини Жуниор се спрягаше за сигурен победител.

Вестник Marca пък съобщи, че резервираният от мадричани самолет е трябвало да излети от летище "Адолфо Суарес де Барахас", но ръководството на клуба в лицето на президента Флорентино Перес е отменило планираната визита във френската столица. Предполага се, че до "белия балет" предварително е достигнала информацията, според която Винисиус няма да триумфира.

Родри ли ще спечели?

Бойкотът на "кралете" означава, че техен играч няма да спечели "Златната топка". Така по всяка вероятност новият носител на наградата ще бъде Родри. Халфът спечели Висшата лига с Манчестър Сити и европейската титла с Испания.

ОЩЕ: Носител на "Златната топка" пристига в България (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес