Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нова звезда на Челси: Искаме да спечелим Шампионска лига

13 февруари 2023, 14:13 часа • 3294 прочитания

Една от новите звезди в редиците на Челси Жоао Феликс заяви, че целта пред отбора е да спечели тазгодишното издание на Шампионска лига. "Сините" се представят изключително слабо във Висшата лига, но се надяват на успехи в най-големия европейски клубен турнир.

За Челси предстоят две осминафинални битки срещу Борусия Дортмунд, а Феликс вярва, че лондончани имат силите да стигнат до отличието. "Концентрирани сме върху следващия мач, който е най-важният. Това е Шампионската лига, искаме да спечелим този турнир", каза Феликс, който през уикенда вкара и дебютния си гол за Челси при равенството с Уест Хям във Висшата лига.

Жоао Феликс

Португалският национал получи червен картон още при дебюта си за Челси преди месец, след което изтърпя наказание от три мача и няколко седмици бе извън игра. "Беше ми трудно да не играя един месец. Просто искам да играя футбол, много съм щастлив, че успях да вкарам първия си гол. Лесно е да се играе в отбор с толкова много класа. Всички имаме добра връзка помежду си", каза нападателят.

Челси гостува в Дортмунд в сряда от 22:00 часа, а реваншът на "Стамфорд Бридж" е три седмици по-късно. Преди срещата се появиха информации, че една от звездите на Челси може да премине в испански гранд.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес