Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нова атака по Нойер: Легенда на Байерн нападна вратаря

06 февруари 2023, 14:46 часа • 1588 прочитания

Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер отново стана обект на критики от страна на хора, свързани с баварския клуб. След като отнесе критики от един от шефовете на тима Оливер Кан и от спортния директор Хасан Салихамиджич, сега 36-годишният стражът бе под обстрел и от легендата на клуба Лотар Матеус.

Бившият старши треньор на българския национален отбор е поредният човек свързан с Байерн, който публично нападна Нойер за противоречивото интервю, което даде футболистът преди няколко дни. Световният и европейски шампион с Бундестима стигна до там, че определи вратаря като “неприемлив за капитан” на баварците.

Лотар Матеус

ОЩЕ: Скандалът се разраства: Още един шеф на Байерн скочи на Мануел Нойер

Юношата на Шалке 04 е аут до края на сезона, след като счупи крака си, докато караше ски. Той си позволи да постави под въпрос решението на клуба за уволнението на дългогодишния треньор на вратарите Тони Топалович, с когото са изключително близки.

“Първо кара ски небрежно, а сега дава интервю, в което яростно атакува клуба. Не каза ли именно той преди няколко седмици, че никой не е над клуба? Това, което ме притеснява най-много в интервюото на Мануел, е преувеличения избор на думи,” заяви Матеус.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес