Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма Мбапе, няма проблем: ПСЖ размаза Лион за едно полувреме (ВИДЕО)

21 април 2024, 23:57 часа • 2284 прочитания

ПСЖ размаза Лион с 4:1 в двубой от 30-ия кръг на Лига 1. "Принцовете" играха без своята звезда Килиан Мбапе, но това не им попречи да разгромят съперника за едно полувреме. Така отборът на Луис Енрике остава на първо място с 66 точки - 11 пред втория Монако. "Хлапетата" заемат осмата позиция с 41 пункта.

Валят голове на "Парк де Пренс"

На "Парк де Пренс" домакините стартираха ударно. В опит да изчисти топката Неманя Матич си отбеляза автогол още в третата минута. Само 180 секунди по-късно 20-годишният краен бранител Лукас Бералдо наказа грешката на съперника и удвои аванса на своя тим. В 32-рата минута Гонсало Рамос засече центриране на Ашраф Хакими и разстреля Антони Лопес, за да оформи класиката.

ОЩЕ: Червен картон закопа Барселона! ПСЖ отстрани каталунците (ВИДЕО)

Дните до Евро

Всичко свърши през първата част

Само 5 след това Ърнест Нуама отбеляза красиво попадение и намали изоставането на Лион. В 42-рата минута обаче португалският централен нападател Рамос завърши контраатака на ПСЖ и тотално уби интригата в срещата. През втората част момчетата на Енрике намалиха оборотите, а Донарума трябваше няколко пъти да демонстрира класата си, за да не допусне нови голове.

ОЩЕ: Клубове от Англия, Франция и Белгия следят водещ футболист на Левски

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес