Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нидерландия - Турция: Кога и къде да гледаме сблъсъка от 1/4-финалите на ЕВРО 2024?

06 юли 2024, 07:03 часа • 2488 прочитания

Националния отбори на Нидерландия и Турция излизат днес един срещу друг в обещаващ 1/4-финален сблъсък на Европейското първенство по футбол в Германия. "Лалетата" са сочени за предварителен фаворит, но "лунните звезди" доказаха, че не са тим за подценяване.

Нидерландия – Турция: Начален час и ТВ

Нашите южни съседи поднесоха изненадата, отстранявайки Австрия с два гола на централния защитник Мерих Демирал, който бе наказан заради начина, по който отпразнува попаденията. Капитанът Хакан Чалханоолу се завръща в редиците на Турция, но Винченцо Монтела освен на Демирал, няма да може да разчита на Исмаил Юксек и Оркун Кьокчу.

ОЩЕ: "Несправедливо, но ще ни мотивира!": Монтела за наказанието на Демирал (ВИДЕО)

Нидерландия

В колко часа започва Нидерландия – Турция?

Нидерландия от своя страна елиминира безпроблемно Румъния. "Лунните звезди" и "оранжевите" ще се изправят един срещу друг на Олимпийския стадион в Берлин, където ще се борят за място на полуфиналите. Ключовият двубой ще започне в 22:00 часа българско време под ръководството на Клеман Тюрпен.

Кои телевизии ще предават срещата между Нидерландия и Турция?

Сблъсъкът между Нидерландия и Турция ще бъде предавано пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват мача са БНТ и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите развоя на Нидерландия – Турция НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес