Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неймар сменя терена с частен остров на стойност 9 милиона долара

08 октомври 2024, 10:21 часа • 611 прочитания

След като през август 2023 година претърпя тежка контузия, която го извади от игра за повече от година, бразилската суперзвезда Неймар се отдаде на живот извън терена. Той стана фен на бокса и на Формула 1, научи се да играе голф, стана баща за трети път, а изглежда сега е набелязал нов дом. Според The Sun крилото на Ал Хилал е близо до закупуването на частния остров Джапао - тропическо убежище, разположено край пристанищния град Ангра дос Рейс.

Неймар вади 9 милиона за частен остров

Съобщава се, че Неймар се е заинтересувал от покупката на острова, след като собственикът му е свалил исканата цена с повече от 3 милиона паунда. Така това удоволствие ще му струва около 9 милиона. Скривалището с площ от шест акра разполага с основна вила с два апартамента, три бунгала с изглед към морето и езеро с рибки кои, а до него може да се стигне само с лодка или хеликоптер. 

Според бразилския журналист Лео Диас Неймар планира да наеме острова на стойност над 40 000 паунда по-късно този месец, за да  изкара тестов период. Бившата съпруга на 32-годишния играч Бруна Маркезин е сред тези, които са отсядали на острова в миналото.

Кошмарът с контузията на Неймар е към своя край. Наскоро бразилецът сподели актуална снимка, на която тренира заедно със съотборниците си от Ал Хилал, въпреки че може да се наложи да почака, за да се завърне наистина в игра.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес