Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не може да стане по-зле в Манчестър Юнайтед, а Тен Хаг дори не мисли за оставка след поредния резил

30 септември 2024, 12:38 часа • 476 прочитания

Манчестър Юнайтед удари ново дъно! Това бяха думите на бившия капитан на отбора Гари Невил след поредното поражение, този път от Тотнъм с 0:3. Загубата на "червените дяволи" в последния кръг бе трета от началото на сезона. В момента тимът, воден от Ерик тен Хаг, заема 12-та позиция в класирането след само една победа в последните си 5 мача в първенството.

Реакциите след поредния резил на Юнайтед и Тен Хаг

"Не може да стане по-зле от случилото се през първото полувреме. Преди мача казах, че не може да има оправдания. Всички играчи са в добра форма, а Люк Шоу е единственият отсъстващ. Останалите са или на терена, или на пейката. Клубът похарчи и инвестира цяла планина от пари в отбора и аз съм направо шокиран", каза още Невил в качеството си на анализатор на Sky Sports след мача с Тотнъм.

ОЩЕ: Кошмарен мач за Юнайтед! Тотнъм направи "Олд Трафорд" ад за "червените дяволи" (ВИДЕО)

Манчестър Юнайтед

Бъдещето на Тен Хаг отдавна е под въпрос, но изглежда вече краят му начело на "дяволите" наистина наближава. И въпреки всичките издънки и провали, нидерландецът съвсем не се притеснява за поста си. А напротив - той въобще няма намерение да подава оставка. Междувременно вече има един сериозен кандидат за мястото му.

Вече има фаворит за поста на Ерик тен Хаг в Юнайтед

Помощникът на Ерик тен Хаг и бивш играч на "дяволите" Рууд ван Нистерой се превърна в сериозен фаворит за мениджърската позиция. Според медиите на Острова той може да наследи своя сънародник начело на отбора. Той беше назначен за помощник-мениджър на клуба през юли тази година, подписвайки договор за 2 години.

В следващите дни ще стане ясно какъв ход ще предпиемат от ръководството на Манчестър Юнайтед. Но едно е сигурно - какъвто и да е той, ще е твърде закъснял...

ОЩЕ: Бивш халф на Манчестър Юнайтед влиза в затвора

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес