Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Най-лошият ден в кариерата ми": Неймар получи кошмарна контузия

19 октомври 2023, 09:29 часа • 1210 прочитания

Бразилската суперзвезда Неймар получи една от най-тежките контузии във футбола. Нападателят бе диагностициран със скъсани кръстни връзки и менискус на лявото коляно и ще отсъства от футболните терени в продължение на поне половин година.

Мрачните прогнози за контузията на Неймар се сбъднаха

Неймар получи контузията си по време на двубоя срещу Уругвай. Бразилецът определи този ден като най-лошия в неговата кариера.  "Това е много тъжен момент, най-лошият в кариерата ми. Знам, че съм силен, но този път ще имам нужда от приятелите и семейството си още повече."

Неймар

Най-лошият момент в кариерата на Неймар

"Не е лесно да преминеш през контузии и операции, а сега трябва да премина отново през всичко това след 4 месеца възстановяване. Благодаря на всички за думите на подкрепа", написа Неймар в социалните мрежи, след като мрачните прогнози за контузията му се потвърдиха.

През този сезон Неймар се състезава на клубно ниво за саудитския Ал Хилал. Той обаче ще пропусне почти целия сезон, като няма да може да играе и за националния отбор на Бразилия. Преди дни Неймар получи и хубава вест - стана баща за втори път.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес