Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Надежди за Манчестър да излезе от черната дупка

23 октомври 2013, 14:12 часа • 28633 прочитания

Треньорът на „Червените дяволи”, Дейвид Мойс, се надява на успех срещу „Реал Сосиедад”, който да помогне за изход от „черната дупка”, в която са попаднали неговите футболисти от началото на сезона.

Феновете на „Манчестър Юнайтед” не помнят такъв лош старт в първенството от 24 години насам, като след осем изиграни двубоя теизостават зад лидера „Арсенал” с осем точки. В последните си два мача „Червените Дяволи” записаха равенство 1:1 със „Саутхемптън”, а преди това допуснаха поражение от „Уест Бромич”.

По всичко личи, че „Червените дяволи” са фаворити в двубоя от Шампионска лига тази вечер след ударния си старт в надпреварат срещу „Байер Леверкузен” с 4:2 и равенството 1:1 срещу „Шахтьор” по-късно този месец. Относно Реал Сосиедад това е едва втората тяхна кампания в Шампионска лига, като записаха две загуби срещу „Шахтьор” и „Леверкузен”. Испанският тим пази болезнени спомени при гостуването си в Англия, когато отборът на „Ливърпул”разгромява „Сосиедад” с 6:0 в среща от турнира за „Купата на Уефа” през сезон 1975/76г. Друг интересен факт е, че „Манчестър Юнайтед” е спечелил само един от своите шест домакински мача срещу испански съперник.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес