Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На "Уембли": Специалния проговори за бъдещето си (ВИДЕО)

02 юни 2024, 00:22 часа • 3763 прочитания

Популярният мениджър Жозе Моуриньо за пръв път коментира своето бъдеще. Специалния почти със сигурност ще поеме истанбулския гранд Фенербахче. Наставникът не потвърди официално преди финала от Шампионската лига между Реал Мадрид и Борусия Дортмунд, но малко след мача той се обърна към феновете на "жълтите канарчета" и ги прикани да го посрещнат утре в квартал Кадъкьой.

"Не мога да потвърдя, но...": Моуриньо за Фенербахче

“Все още не, все още не. Реших, че искам да отида там, но все още не е приключило, така че не мога да потвърдя официално. Но, да, искам да отида там. Ще ни бъде тежко в Шампионската лига, защото трябва да преодолеем три квалификационни кръга. В случая на Фенербахче осем играчи са на Европейското първенство, така че няма да са на подготовката преди първия кръг. Така че ще бъде тежко", заяви Моуриньо преди финала на Шампионска лига между Реал Мадрид и Борусия Дортмунд.

 Дните до Евро

Специалния ще бъде посрещнат от феновете на Фенербахче

"Но ако отида там, знаете, че обичам предизвикателствата. Затова, ако отида, ще се борим, за да бъдем в Шампионската лига”, коментира Специалния. Малко по-късно в официалната страница на Фенербахче се появи видео с Жозе Моуриньо, който каза: "Здравейте фенове на Фенербахче! Ще се видим скоро в "Кадъкьой" и нека започнем нашето приключение заедно".  Очаква се в 19:00 часа мениджърът да акостира на стадиона на истанбулския клуб.

ОЩЕ: "Нещата можеха да бъдат различни": Моуриньо се оплака от Ман Юнайтед

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес