Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Моуриньо: Ако от ПСЖ са ми звъняли, явно не са ме намерили (ВИДЕО)

10 май 2023, 18:56 часа • 969 прочитания

Португалският футболен мениджър Жозе Моуриньо коментира появилите се информации, че може да поеме френския колос Пари Сен Жермен. Специалния, както португалецът сам се нарече преди години, отказа да отговори конкретно на въпроси, свързани с бъдещето му.

Понастоящем Моуриньо ръководи италианския гранд Рома, като в четвъртък неговият тим ще се изправи срещу Байер Леверкузен в първи мач от полуфиналите на Лига Европа. През миналата година Моуриньо триумфира в Лига на конференциите, а сега иска да завоюва нов европейски трофей.

В момента треньор на ПСЖ е Кристоф Галтие, който може да бъде уволнен след края на сезона. На журналистически въпрос преди мача с "аспирините" относно слуховете за ПСЖ, Моуриньо отговори следното: "Ако са ми се обаждали, явно не са ме намерили."

"Имаме достатъчно опит, за да не се вълнуваме твърде много от това, че сме на полуфинал, и да не се фиксираме твърде много върху факта, че това е първият мач и че се играе у дома", коментира Моуриньо за предстоящия мач с Леверкузен.

По-рано пък се появиха информации, че Саудитска Арабия ще опита да привлече Моуриньо срещу 120 милиона евро.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес