Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Меси похвали Барселона след разгрома с 4:0 над Реал Мадрид (СНИМКА)

28 октомври 2024, 12:04 часа • 340 прочитания

Откакто Ханзи Флик застана начело на Барселона, той превърна отбора в истинска машина за разгроми. В рамките на една седмица каталунците победиха Севиля с 5:1, Байерн Мюнхен с 4:1, а накрая и Реал Мадрид с 4:0. Роберт Левандовски отбеляза два гола, а Ламин Ямал и Рафиня добавиха по едно попадение, за да обрекат "лос бланкос" на първата им загуба в Ла Лига от 43 мача насам, и то с 4:0 на "Бернабеу".

Лионел Меси остана възхитен от Ел Класико

Победата на Барселона беше толкова впечатляваща, че дори Лионел Меси не се сдържа да я коментира. Меси напусна "Камп Ноу" през лятото на 2021 година, след като каталунците не успяха да удължат договора му заради финансовите си проблеми. През 2023 г. "блугранас" се обърнаха към клубната си легенда за потенциално завръщане, след като договорът му в Пари Сен Жермен изтичаше, но той отказа предложението и се присъедини към Интер Маями. Въпреки това Меси, който изкара 18 години в тима, остава голям привърженик на Барса и изпрати послание до клуба след "красивата" им победа срещу Реал Мадрид.

ОЩЕ: Децата от "Ла Масия" и Левандовски дойдоха на "Бернабеу", за да покажат на Мбапе и компания как се играе в Ел Класико

В публикацията на Барселона в Instagram, с която отпразнуваха победата с 4:0 срещу големия си съперник, Меси коментира: "Каква красива победа!!!"

Говори се, че "Камп Ноу" може да приеме финала на "Ла Финалисима" между Испания (шампион на Евро 2024) и Аржентина (шампион на Копа Америка 2024) през 2025 г. , след като отново отвори врати след приключване на ремонта. Ако плановете се осъществят, се твърди, че Барса планира да отдаде почит на Меси, за да отбележи постиженията му с каталунския отбор.

ОЩЕ: "Камп Ноу на бъдещето": Барселона разкрива грандиозна визия на новия си стадион (СНИМКИ)

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес