Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мениджърът на Филип Кръстев: Той е щастлив, че е дошъл в американския Реал Мадрид

08 август 2023, 10:26 часа • 1601 прочитания

Мениджърът на Филип Кръстев Николай Жейнов коментира преминаването на неговия клиент в Лос Анджелис ФК. По думите му бившият играч на Левски е много щастлив от факта, че е отишъл в „Реал Мадрид на Америка“. Както е известно 21-годишният национал на България имаше доста оферти, след като напусна „сините“ и в крайна сметка избра да продължи кариерата си зад Океана.

Жейнов говори пред колегите от "Блиц" и разкри, че всички в отбора са приели много добре Филип Кръстев. Мениджърът допълни, че няма проблем с езиковата бариера, тъй като полузащитникът говори перфектно английски. Освен това в Лос Анджелис ФК всички се опитват да му помогнат да се адаптира възможно най-скоро. Кръстев вече направи първа тренировка с новия си отбор и се очаква скоро да дебютира.

Филип Кръстев няма търпение да заиграе

„Филип се чувства много добре. Радва се, че е дошъл в Реал Мадрид на Америка. Така наричат Лос Анджелис ФК, който спечели шампионската титла миналия сезон. Всички знаят колко звезди играят в МЛС начело с Лео Меси. И сред съотборниците на Кръстев има много известни имена – Джорджо Киелини и Карлос Вела“.

„Приеха Филип много топло, изключително професионално. Всички се опитват да му помагат. Той знае перфектно английски и няма пречка с езика. Много е доволен и няма търпение да заиграе и да жъне успехи“, обясни Жейнов от Лос Анджелис.

Преди дни пък стана ясно, че Филип Кръстев е оценен на 7 милиона евро.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес