Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мениджър от Висшата лига засипа с похвали Станимир Стоилов

07 август 2024, 15:18 часа • 5227 прочитания

Мениджърът на новака във Висшата лига Саутхемптън Ръсел Мартин засипа с похвали българския треньор Станимир Стоилов и работата, която върши начело на Гьозтепе. Наставникът на „светците“ коментира пред „Daily Echo” привличането на японския национал Курю Мацуки, който впоследствие бе пратен под наем именно в отбора на Мъри. Както е известно Саутхемптън и Гьозтепе са собственост на „Спорт Републик“.

Мъри ще развива перспективен играч на Саутхемптън

Ръсел Мартин е категоричен, че Мацуки може да израсне много под ръководството на Станимир Стоилов, който е известен с отличната си работа с млади играчи. Мениджърът на Саутхемптън допълни, че японецът ще натрупа сериозен опит в турската Суперлига, където ще играе Гьозтепе през новия сезон.

Станимир Стоилов

„Станимир Стоилов е наистина страхотен човек“

„Станимир Стоилов е наистина страхотен човек. Такъв е и спортният директор Иван Манце. Всички работим в тясно сътрудничество. Харесвам го и той има добри резултати в развитието на млади играчи. Те спечелиха промоция през миналата година и това ще е добра среда за Мацуки. Мисля, че трябва да изчакаме и да видим как ще се справи“, каза мениджърът на Саутхемптън.

Наскоро стана ясно, че Гьозтепе е пратил оферта за звезда на Лудогорец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес