Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мелето не свършило на терена: Играч на Фенербахче припаднал пред съблекалнята

20 март 2024, 00:45 часа • 4236 прочитания

Турските медии разкриха какво се е случило в коридора пред съблекалните на стадион "Акязъ" след дербито от 30-ия кръг на местната Суперлига между Фенербахче и Трабзонспор. Двубоят приключи с брутално меле на терена между футболистите на "жълтите канарчета" и домакинските привърженици.

Мелето продължило и на път към съблекалните

Оказа се, че възпитаниците на Исмаил Картал са били нападнати от служители на другия клуб. Смесена група от играчи и технически персонал на "черноморската буря" е посегнала на гостуващия тим. Вследствие на стълпотворението крайният бранител на истанбулския гранд Брайт Осаи-Самуел е ударил главата си в стената и е загубил съзнание за кратко време, пише "Фанатик".

ОЩЕ: На 18, а световни звезди за милиони: Турция ражда футболни таланти (ВИДЕО)

Дните до Евро

Джеко и Тадич спасили съотборниците си, шок за Ливакович

Лидерите на Фенербахче Един Джеко и Душан Тадич са се намесили и са успели да отведат съотборниците си до съблекалнята. Сериозен шок е преживял хърватският национален вратар Доминик Ливакович, който получи сериозни удари по време на сбиването с феновете на Трабзонспор. Близо 3 часа след последния съдийски сигнал "жълтите канарчета" са поели обратно към най-големия град в южната ни съседка.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес