Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Манолев: Лудогорец може да ни прегази и в София

26 ноември 2013, 11:09 часа • 15689 прочитания

Нашият национал смята, че "ПСВ Айндховен" може доста да се затрудни срещу "Лудогорец" в четвъртък предвид кризата, в която е изпаднал.

"Всички в "ПСВ" бяха много изненадани след успеха на "Лудогорец" с 2:0 на „Филипс Стейдиъм". Никой не беше предполагал, че ще паднем у дома. След този мач медиите в страната нападнаха остро момчетата, но все пак след няколко дни взехме реванш срещу "Аякс" с 4:0. В момента има няколко контузени играчи, но не това е причината за петте мача без победа в Холандия. Както знаете, съставът се подмени почти изцяло. Разчита се само на млади момчета. В началото тръгнаха много добре, но впоследствие изгубиха доста мачове. Психически са доста нестабилни и затова губят точки", заяви Манолев.

"Със сигурност "ПСВ" няма да подцени мача. Отборът се намира в криза и ще подходи сериозно към "Лудогорец", които имат предимство, че играят на собствен терен и публиката ще е на тяхна страна, също така "ПСВ" не са печелили доста време, което ще окаже влияние. Мисля, че "Лудогорец" не само може да вземе точка от този мач, но дори и да победи. Радвам се, че вървят във възходяща линия. Наблюдавам постоянно мачовете им".

Относно бъдещето си и отсъствието от първия състав на "ПСВ" вече месеци наред, Манолев коментира така: „Всичко е нормално със състоянието ми. Тренирам с отбора и ходя да играя за втория тим, за да поддържам форма. Категорично няма да се връщам в първия състав, защото лятото договорът ми изтича и не искам да подпиша нов. По тази причина не играя. Разбрал съм се с ръководството да ме пуснат през зимата, макар че съм обвързан с клуба до лятото. Още през януари може да ме видите някъде другаде. Засега нямам конкретна оферта. Има отбори, които са отправили запитване, но тепърва ще се водят преговори", уточни бившият играч на Литекс, цитиран от football24.bg, и "Тема спорт".

 

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес