Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Манчестър Сити отказа Ливърпул - надцаква всички конкуренти за Белингам

21 март 2023, 15:23 часа • 2493 прочитания

Английският шампион Манчестър Сити е фаворит в трансферната надпревара за звездата на Борусия Дортмунд Джуд Белингам, съобщава ESPN. Според информациите, "гражданите" са уверени, че ще спечелят битката за халфа, който изглежда все по-близо до "Етихад".

Както е известно, голям интерес към Белингам проявяваше Ливърпул, който се опита да го привлече още през лятото. Тогава обаче Борусия блокира трансфера на английския национал, който остана на "Сигнал Идуна Парк" за поне още един сезон.

ОЩЕ: Фабрицио Романо: 3 европейски гранда са в битката за Белингам

Джуд Белингам

Сега ESPN твърди, че Ливърпул се е отказал от евентуалната сделка за Белингам заради високата цена, която е поставил Борусия за него (около 110-120 млн. евро). А и заради невъзможността да се надпреварва с финансовите възможности на Манчестър Сити.

Този сезон Белингам изигра 34 мача във всички турнири за Борусия Дортмунд, отбеляза 10 гола и даде 6 асистенции. През последните месеци той бе свързван с трансфер и в други отбори, но на този етап Сити изглежда лидер в битката за неговия подпис.

В началото на месеца пък се появиха информации, че Белингам се приближава към Реал Мадрид след среща на баща му с представители на "кралете".

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес