Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Люта битка: Реал Мадрид бе спрян от Севиля, Серхио Рамос - главен герой (ВИДЕО)

21 октомври 2023, 21:45 часа • 3881 прочитания

Реал Мадрид и Севиля не успяха да се победят в горещ и много динамичен сблъсък от десетия кръг на Ла Лига. На “Рамон Санчес Писхуан” двата отбора завършиха 1:1. Андалусийци поведоха в резултата с автогол на Давид Алаба в 74-тата минута. Само 4 по-късно Дани Карвахал възстанови паритета.

Спорни ситуации в двубоя

През първото полувреме "белите" вкараха топката във вратата на Ниланд 2 пъти, но от нередовна позиция. В началните минути Федерико Валверде откри, но попадението бе отменено заради засада. Гол на Джуд Белингам също не бе зачетен, тъй като главният съдия бе спрял играта, за да провери състоянието на Лукас Окампос. Това вбеси целия тим на Карло Анчелоти.

ОЩЕ: Реал Мадрид и Ливърпул в трансферна битка за ас на Байерн

Серхио Рамос

Серхи Рамос - главен герой на сблъска

Главна герой в срещата от Ла Лига бе бившият капитан на мадричани Серхио Рамос. Централният защитник се отчете с няколко важни намеси в отбрана. Също така 37-годишният испанец остана на сантиметри от това да запише името си сред голмайсторите. Той влезе и в разправия с Антонио Рюдигер.

Реал Мадрид остава на върха с 25 точки - 3 повече от втория Жирона, който е с мач по-малко. Севиля се изкачи на 13-ото място с 9 пункта. Развитието на срещата Севиля-Реал Мадрид минута по минута вижте на SportLive.bg (подробности в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес