Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ливърпул удължи договора на Брендън Роджърс

07 май 2014, 09:45 часа • 5239 прочитания

Драмата около удължаването на договора на мениджъра на Ливърпул Брендън Роджърс приключи щастливо за феновете на тима. Северноирландецът се е съгласил да удължи контракта си до 2018 г.

Според вестник "Гардиън", всичко вече е уточнено, като официалното подписване ще се състои в деня след края на сезона в Англия.

41-годишният специалист дойде на "Анфийлд" през 2012 г., заменяйки легендата Кени Далглиш. Той подписа за три години, а сега заради добрата си работа бе възнаграден с още три години към настоящия контракт.

Новината за преподписването идва като знак на подкрепа от ръководството, въпреки подхлъзването при гостуването на Кристъл Палас, което може да се окаже фатално в борбата за титлата.

В мърсисайдския клуб обаче отчитат, че работата на Роджърс е перфектна и до последния кръг той е в борбата за първа титла от 24 години насам.

"Искам да благодаря на шефовете, защото гласуваха доверие на един 39-годишен специалист и го оставиха да развие идеите си за футбола. Ако не беше тяхната подкрепа, едва ли щяхме да постигнем резултатите си."

"Обещавам на тях и на феновете, че ще се борим до последния съдийски сигнал. Нашият сезон не свършва до края на мача с Нюкасъл в неделя" - сподели Роджърс.

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес