Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ливърпул намери заместник на Салах за 60 милиона паунда

13 февруари 2024, 13:09 часа • 7367 прочитания

Ръководството на английския гранд Ливърпул иска да привлече крилото на Уулвърхямптън Педро Нето, твърди Football Insider. Мърсисайдци ще опитат да го закупят от "вълците" през идното лято, като се очаква сделката да се осъществи срещу 60 милиона паунда.

Ливърпул иска Педро Нето от Уулвс

Уулвърхямптън е отворен към продажбата на звездното си крило, тъй като има финансови проблеми и се нуждае от парични средства. Ливърпул обаче ще срещне конкуренция за подписа на Педро Нето, който е желан и от отбора на Арсенал.

Педро Нето

Мърсисайдци се подготвят за живот без Мохамед Салах

В Мърсисайд са в търсене на крило, което да оперира по десния фланг. Причината е, че е много вероятно Ливърпул да се раздели с голямата си звезда Мохамед Салах след края на сезона. Египтянинът е желан от саудитски клубове, които биха платили добра цена за него.

Ливърпул почти изцяло подмени атаката си, след като по-рано си тръгнаха Садио Мане и Роберто Фирмино. Салах е последният от атомното трио на "червените", който все още играе на "Анфийлд". Той може да бъде заменен от Нето, който през март ще навърши 24 години. 

Друг важен ход, за който трябва да мислят в Ливърпул, е кой ще наследи Юрген Клоп след края на сезона. Германецът обяви, че ще напусне клуба, а спряганият за негов наследник Шаби Алонсо едва ли ще напусне Байер Леверкузен.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес