Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Ливърпул изигра най-силното си полувреме, след това Реал правеше каквото си иска"

22 февруари 2023, 14:24 часа • 883 прочитания

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк настоя, че играчите не са роботи и е невъзможно да не се допускат грешки. Мърсисайдци претърпяха тежка загуба от Реал Мадрид с 2:5 в първи осминафинален сблъсък в Шампионска лига, а при няколко от попаденията имаше както индивидуални, така и отборни грешки.

"Във всички отбори, в цялата Шампионска лига има качествени играчи. И те могат да те накажат, могат да накажат грешките, които правиш. Това се случи и през второто полувреме и това много ясно може да се види. Това са грешки, които не трябва да правим, но това се случва във футбола."

След разгрома: Анчелоти отличи "най-важния играч в света"

"He сме роботи. Понякога се случват грешки, ясно е. Единственото нещо, което можем да направим, е да се поучим от тях и да се съсредоточим върху следващия мач. И да се надяваме, че няма да се случи отново", заяви Върджил ван Дайк.

Ван Дайк разкри и какво е казал Юрген Клоп на играчите след мача. "Юрген Клоп ни каза, че първото полувреме, което направихме, е най-доброто – с изключение на двата гола за 2:2. Това са най-добрите ни 45 минути за целия сезон. През второто просто Реал направи всичко, каквото иска. Това ни каза треньорът", заяви Ван Дайк.

А ето какво каза Юрген Клоп след загубата.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес