Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ливърпул и Милан са аут от Лига Европа, Леверкузен мечтае за требъл (ВИДЕО)

18 април 2024, 23:59 часа • 3052 прочитания

Ливърпул отпадна от Лига Европа! Мърсисайдци надвиха Аталанта с минималното 1:0 в реванша от четвъртфиналите на турнира, но с общ резултат от 1:3 са аут от надпреварата. Единственото попадение в срещата реализираха Мохамед Салах от дузпа в седмата минута. Въпреки че имаше много положения и пред двете врати, други голове не паднаха.

Рома шокира Милан с ранни голове

В италианския дуел Рома отстрани Милан с общ резултат 3:1. В реванша на "Олимпико" "вълците" надвиха "росонерите" с 2:1. Джанлука Манчини отбеляза първото попадение още в 12-ата минута, а малко по-късно Пауло Дибала удвои аванса на своя тим. В 31-вата минута Зеки Челик получи червен картон и остави домакините с 10 души на терена. В заключителната фаза на срещата Матео Габия намали пасива на гостите.

ЛИГА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: Десподов е аут от европейските турнири, световен шампион отново вбеси фенове (ВИДЕО)

Байер Леверкузен пише история

Германският шампион Байер Леверкузен влезе в топ 4 на турнира Лига Европа след равенство 1:1 в реванша срещу Уест Хям. "Аспирините" победиха с 2:0 в първата среща и триумфират с общото 3:1 в сблъсъка. Михаил Антонио изведе "чуковете" напред в 13-ата минута. В последните секунди от редовното време Джереми Фримпонг възстанови паритета. Тимът на Шаби Алонсо вече си гарантира титлата в Бундеслигата, а също е и на финал за Купата на страната. Така Байер продължава да мечтае за требъл.

ШАМПИОНСКА ЛИГА: Реал Мадрид детронира Сити! "Белите" надделяха след дузпи в гладиаторската битка (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес