Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Легенда на Байерн с яростна атака към клуба след уволнението на Нагелсман

29 март 2023, 12:29 часа • 1718 прочитания

Легендата на Байерн Мюнхен и германския футбол Лотар Матеус атакува остро ръководството на клуба след уволнението на Юлиан Нагелсман. Бившият полузащитник използва колонката си в германското издание на „Скай Спортс“, за да сподели, че никога не е виждал подобно отношение към треньор на баварците.

Матеус също така е категоричен, че в Байерн вече „не са като едно семейство“ и допълни, че мотото на клуба „Ние сме това, което сме“ е потъпкано от Ули Хьонес, Херберт Хайнер, Оливер Кан и Хасан Салихамиджич. Той също така сподели, че за него е необяснимо как италианският журналист Фабрицио Романо първи е съобщил какво се случва на „Забенер Щрасе“.

Лотар Матеус

„Сигурен съм, че новината за уволнението е дошла като студен душ за Юлиан Нагелсман. Той бе изхвърлен. За мен е истинска мистерия как един италиански журналист първи съобщи какво се случва на „Забенер Щрасе“. В последните седмици Ули Хьонес, Херберт Хайнер, Хасан Салихамиджич и Оливер Кан се скъсаха да го хвалят. Не съм виждал такова отношение към треньор на Байерн. Това, което отличаваше този клуб от останалите, вече не съществува. Всички тези приказки за семейство са прах в очите. Мотото Mia San Mia е потъпкано“, изригна Матеус.

Както е известно след уволнението на Нагелсман клубът бе поет от Томас Тухел.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес