Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лампард не смята да се отказва - подписва нов договор с Челси

21 май 2014, 12:17 часа • 6876 прочитания

Живата легенда на Челси Франк Лампард е на път да преподпише договора си със "сините" и да остане на "Стамфорд Бридж" и през следващата година, твърди днес вестник "Експрес".

Бъдещето на няколко от ветераните на сините бе под въпрос, като Джон Тери вече подписа с клуба за още една година, но Ашли Коул обяви, че напуска.

Така остава да се разреши единствено ситуацията с Франк Лампард. Само след два месеца той ще навърши 36 години, но въпреки това остава в плановете на Жозе Моуриньо.

Според изданието е имало леки противоречия при преговорите относно заплатата му, коятов момента е около 150 000 лири седмично. Сега обаче двете страни са близо до споразумение. Компромисът е малко по-ниска основна заплата, но бонуси според изиграните мачове.

"Франк се чувства много позитивно по въпроса. Той напълно очаква бъдещето му в Челси да бъде решено в някой момент следващата седмица, преди да замине за Бразилия", цитира Експрес източник близък до Лампард.

"Той не мисли за никаква друга опция, освен да прекара следващия сезон на "Стамфорд Бридж".

По същото време Ашли Коул почти със сигурност ще премине в Монако. Няколко английски клуба, сред които и грандовете Ливърпул, Арсенал и Манчестър Сити се интересуват от защитника. Той обаче иска да напусне острова от уважение към феновете на Челси. Други оферти към него има още от Зенит, Ню Йорк Ред Булс и ЛА Галъкси.

 

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес