Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Куман е влюбен в Депай! Спешно трябва да му купи самолетен билет да си ходи" (ВИДЕО)

18 юни 2024, 11:39 часа • 3674 прочитания

Роналд Куман трябва да извади Мемфис Депай от титулярния състав на Нидерландия, но едва ли ще го направи. Това коментира главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев в поредния епизод за ЕВРО 2024 в "Студио Actualno". Той е на мнение, че Депай няма място в тази селекция на "лалетата", но Куман очевидно е влюбен в него и не вижда, че е излишен.

Кой е големият проблем на Нидерландия на Евро 2024?

"Най-големият проблем за Нидерландия е Мемфис Депай. Отборът се води скрит фаворит - това сочат и коефициентите. Нидерландия е един от най-балансираните отбори на това Европейско, но Мемфис Депай не просто трябва да бъде закотвен на скамейката, а трябва да му купят самолетен билет да ходи някъде да си почива. Или да ходи да гледа Финалите в НБА", каза Иво Вецев.

Роналд Куман и Мемфис Депай

Мемфис Депай трябва да напусне състава на "лалетата"

"Наистина няма място на терена - няма място в тази селекция. Има по-добри, по-доказани нападатели. Не е направил нищо голямо за Нидерландия. В момента, в който влюбеният в него Куман го извади, толкова по-добре за Нидерландия. Леко съм скептичен към треньорските заложби на Роналд Куман, така че може би ще остане титуляр", добави още спортният редактор.

Той смята, че Куман е един от 3-те най-слаби селекционери на ЕВРО 2024 (ВИДЕО).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес