Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кошмар за Тен Хаг: Две звезди на Ман Юнайтед аут поне до Коледа

08 ноември 2023, 10:08 часа • 1672 прочитания

Двама от основните футболисти на Манчестър Юнайтед - Каземиро и Лисандро Мартинес, ще бъдат аут поне до Коледа. Това разкри мениджърът на "червените дяволи" Ерик тен Хаг, който призна, че травмите на двамата играчи са сериозни.

Контузиите на Каземиро и Лисандро Мартинес са сериозни

Каземиро е извън игра от октомври, когато се контузи в мач на Бразилия. Мартинес пък не е играл от септември, когато пострада в сблъсъка срещу Байерн Мюнхен, а след това претърпя и операция. Тен Хаг даде подробности за тяхното състояние преди ключовото гостуване на Копенхаген в Шампионска лига.

ОЩЕ: "Пас към миналото": Оцеля в самолетна катастрофа, за да качи Юнайтед на върха

Каземиро

Дуото на Юнайтед ще се завърне след Коледа

"Разполагам с информация относно това кога те ще са отново на линия, но винаги е трудно да се прогнозира, защото и двамата могат да получат проблеми в процеса на възстановяване. Травмите на Каземиро и Мартинес са сериозни и не ги очаквам обратно в игра преди Коледа. Още няколко седмици", каза Тен Хаг.

Добрите новини за Тен Хаг са, че ще може да разчита на Маркъс Рашфорд и Хари Магуайър. Юнайтед е трети в група А зад Галатасарай и Байерн Мюнхен, като имат три мача пред себе си, за да успеят да се преборят за класиране към елиминациите на Шампионска лига.

Заради слабите резултати от началото на сезона Тен Хаг бе спряган за уволнение, но на "Олд Трафорд" взеха изненадващо решение.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес