Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой, ако не Белингам! Гол в 95' сътвори велик обрат за Реал (ВИДЕО)

02 септември 2023, 19:26 часа • 4071 прочитания

Новата звезда на Реал Мадрид Джуд Белингам продължава да прави фурор в Испания! 103-милионната покупка на "кралете" се разписа в четвърти пореден мач, за да донесе велик обрат срещу Осасуна и победа с 2:1 като домакин в среща от четвъртия кръг на Ла Лига.

Джуд Белингам пак герой за Реал Мадрид

Белингам, който вкара четири гола и записа една асистенция в първите си три мача за Реал, отново се превърна в герой за "белите". Възпитаниците на Карло Анчелоти изостанаха в резултата още в 11-ата минута, когато Борха Майорал успя да се разпише за Хетафе.

Хоселу също вкара за "кралете"

Две минути след старта на второто полувреме друго ново попълнение на Реал - Хоселу, успя да изравни. Цяло полувреме "лос бланкос" се опитваха да стигнат до втори гол, но без резултат. Едва в 95-ата минута Джуд Белингам успя да се разпише и да направи обрата пълен.

Четвърта поредна победа за Реал в Ла Лига

Така Реал Мадрид записа четвърти пореден успех в Ла Лига и оглавява еднолично подреждането. Джуд Белингам пък реализира петия си гол с бялата фланелка от старта на кампанията. За Хетафе пък остава утехата, че занапред ще може да разчита на неизвергната звезда на Манчестър Юнайтед.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес