Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кейн блести за Байерн, късметът този път се усмихна на Айнтрахт в края (ВИДЕО)

27 август 2023, 22:13 часа • 3504 прочитания

Два гола на Хари Кейн в първия му домакински мач с екипа на Байерн Мюнхен осигуриха успех на германските шампиони с 3:1 над Аугсбург в среща от втория кръг на Бундеслигата. В друг двубой от немския елит съперникът на Левски в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите - Айнтрахт Франкфурт, стигна до равенство 1:1 в гостуването си на Майнц благодарение на гол в края.

Кейн блести при категорична победа на Байерн

В баварското дерби тимът на Томас Тухел откри в 32-вата минута чрез автогол на Феликс Удоухокай, паднал след удар на Сане. Преди почивката Кейн удвои от дузпа. През втората част английският нападател направи пропуск. По-късно обаче се реваншира и оформи класиката. Гостите от Аугсбург върнаха едно попадение в 86-ата минута. Точен бе хърватинът Дион Дрена Бельо.

Късметът този път се усмихна на Айнтрахт в края

За разлика от сблъсъка на Националния стадион "Васил Левски" този път късметът се усмихна на Айнтрахт в добавеното време на срещата. В герой за "орлите" се превърна египетският национал Омар Мармуш, който възстанови паритета в 91-вата минута. Преди това Джа-Сун Лий бе открил резултата в средата на първото полувреме, а отборът от Франкфурт игра с човек по-малко на терена от 61-вата минута, когато Кнауф бе изгонен с втори жълт картон.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес