Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Касияс продължава да се бори за място в Реал

22 ноември 2013, 13:55 часа • 28689 прочитания

Един от най-добрите  вратари в света, Икер Касияс, реши да прекрати спекулациите към момента заявявайки, че ще продължи да се бори за място в „Реал Мадрид“.  Касияс към момента е резервният вариант за Анчелоти, като в последните месеци титуляр пред вратата на „белия балет“ е Диего Лопес. Касияс се появява епизодично в испанското първенство и Шампионска лига в настоящата кампания на „Реал“.

С оглед на ситуацията кандидати за подписа му са „Манчестър Сити“, „Челси“ и „Арсенал“, като през януари опитният испански страж ще вземе решение, дали ще се махне от „Реал“, като неговият коментар за AS е:

„Боря се за титулярно място в „Реал“. Трябва да се боря за възможността да играя във всеки двубой, а след това решението е на треньора. При всички положения обаче трябва да тренирам и да се боря за стартова позиция. В момента съм щастлив, но ако не играя ще кажа, че съм тъжен и то с право. Това, което искам е да се боря редом до моите съотборници, за да спечелим титлата“.

За нов вратар през следващия сезон се оглеждат и от „Барселона“, но спортният им директор Субисарета няма намерение да се бори за подписа на Касияс: „ От ръководството на  “Реал Мадрид“ със сигурност знаят какво означава Икер за тях и определено не се изкушавам да се боря за неговия подпис“, коментира той, цитиран от insidefutbol.com.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес