Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кан чел сериозно конско на играчите след провала на Байерн срещу Сити

12 април 2023, 14:27 часа • 1455 прочитания

Президентът на Байерн Мюнхен Оливер Кан е чел сериозно конско на играчите на тима след провала на тима срещу Манчестър Сити. Германското издание „Кикер“ съобщи, че след края на мача бившият страж е събрал всички футболисти в хотела, в който тимът е отседнал, и им е дръпнал сериозна лекция.

От медията публикуваха част от думите на Кан, който е бил изключително разочарован от представянето на отбора на Томас Тухел. Въпреки това той се е опитал да ги надъха за предстоящите мачове в Бундеслигата, както и за реванша със Манчестър Сити, който е следващата седмица на „Алианц Арена“.

Байерн Мюнхен Манчестър Сити

„Така е на това ниво. Не можеш да си позволиш да правиш грешки срещу такъв отбор. Без забавяне, без грешки. Защото те веднага биват наказвани безмилостно, както направихме ние, когато губехме с 0:2. Няма смисъл да се оплакваме и да виждаме всичко негативно сега. Имаме голям шанс да станем шампиони на Германия. Всичко е много, много близо. Това означава, че не можем да си позволим да се потопим в мисли тук. Трябва да направим повече веднага в събота“.

„Вече преживях невероятни неща във футбола. Ние сме длъжни да направим всичко възможно в предстоящия реванш. Опитайте всичко и покажете на нашите фенове че сме много разочаровани, но няма да се отказваме точно сега. Ще се опитаме да вложим всичко в реванша“, казал Кан.

Треньорът на Байерн Томас Тухел пък призна, че отборът му е бил жестоко наказан заради слабото си представяне.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес