Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изненада: Юнайтед си връща Давид де Хеа

26 октомври 2023, 11:05 часа • 1149 прочитания

Изненадваща новина пристигна от Острова, след като днес медиите в Англия съобщиха, че Манчестър Юнайтед може да си върне Давид де Хеа. 32-годишният страж напусна „Олд Трафорд“ преди 3 месеца, когато договорът му с клуба и „червените дяволи“ отказаха да му предложат нов заради привличането на Андре Онана от Интер.

Юнайтед може да остане със само един вратар

Сега обаче в Юнайтед са притеснени, че могат да останат без вратар в много важна част от сезона. Причината е, че Андре Онана ще бъде с националния отбор на Камерун на турнира за Купата на Африка, който ще се проведе между 13 януари и 11 февруари 2024-та.

Андре Онана

ОЩЕ: Юнайтед плати 85 милиона евро за него, а сега е готов да го разкара

По този начин на разположение на Ерик тен Хаг остават Том Хийтън и Алтай Байъндър. Двамата обаче все още нямат мачове през този сезон. Освен това Хийтън е постоянно преследван от контузии и така „червените дяволи“ могат да се окажат с един-единствен вратар, който също така няма опит.

Де Хеа ще получи краткосрочен договор

Поради тази причина от „Олд Трафорд“ са готови да предложат краткосрочен договор на Давид де Хеа до края на сезона. Испанецът в момента е свободен, след като не успя да си намери отбор през лятото. Все още обаче не е ясно дали де Хеа ще приеме подобно предложение, като се има предвид как постъпи Юнайтед с него след привличането на Андре Онана.

Онази вечер Манчестър Юнайтед победи трудно Копенхаген в Шампионска лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес