Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Искрено и лично: Роналдо призна, че е имал лош период в кариерата си

22 март 2023, 21:21 часа • 1687 прочитания

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо се представи в нетипична за своя стил светлина. Португалецът даде пресконференция ден преди европейските квалификации на националния си тим срещу Лихтенщайн и Люксембург. Нападателят призна, че е преминал през слаб период в кариерата си, което е довело до напускането му от Манчестър Юнайтед.

"Манчестър Юнайтед? Понякога, когато си на върха на планината, не виждаш какво става под теб. Аз имах лош период в моята кариера. Нямам проблем да призная това. Но животът продължава. Може би за пръв път попаднах в такава дупка. Това е част от растежа на човек. Сега се чувствам по-подготвен и това бе важен урок за мен. Смятам, че станах по-добър човек", заяви капитанът на иберийците. 

ОЩЕ: Соло пробив с виртуозни финтове: Дебютният гол на 17-годишния Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

Той добави, че се надява да остане част от националния тим максимално дълго, но не гарантира, че ще играе на следващото Световното първенство в САЩ, Канада и Мексико през 2026 година: "Искам да правя всичко стъпка по стъпка. Мисля само за момента и не гледам към бъдещето. Винаги съм искал да помагам на Португалия, но крайното решение винаги е на старши треньора. Искам и да стана играча с най-много международни мачове", заяви Кристиано, който вече е най-резултатният футболист в историята на всички национални отбори със своите 118 попадения.

При поява на терена в една от двете предстоящи срещи Роналдо ще излезе еднолично на върха и в класацията за най-много изиграни мачове на национално ниво. Лидерът на Ал Насър бе запитан и за усещането си в първенството на Саудитска Арабия.

"Саудитската лига не е на нивото на Висшата лига на Англия. Но бях изумен от позитивизма, който имат хората там. Ако продължат да следват плана, който имат, няма да е далеч денят, в който това ще бъде петото или шестото най-силно първенство в света", даде своето предположение Кристиано Роналдо.

В последния двубой на Ал Насър: Роналдо вкара от 30 метра и даде дузпа на съотборник при знаменит обрат (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес