Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Интер намери заместник на Индзаги

22 март 2023, 16:41 часа • 1397 прочитания

Ръководството на Интер намери заместник на треньора на тима Симоне Индзаги. Става въпрос за мениджъра на английския Брайтън Роберто де Зерби. Както е известно „нерадзурите“ се представят доста под възможностите си през настоящия сезон, като шефовете обвиняват за това именно наставника на тима.

Преди време в Италия се заговори, че Симоне Индзаги ще бъде уволнен, ако отборът не се класира за Шампионска лига. В момента „черно-сините“ са на трета позиция във временното подреждане в Серия А с 50 точки. Петият Рома обаче им диша във врата с 47. До края на шампионата остават 11 кръга.

Роберто де Зерби

Освен това Интер са допуснали цели 9 загуби от 27 мача в първенството от началото на сезона, което сериозно притеснява шефовете на клуба. Именно поради тази причина те вече са категорични, че през лятото Индзаги ще си събере багажа независимо от резултатите на тима.

Очаква се в най-скоро време представители на Интер да проведат среща с Де Зебри относно евентуалното му назначение начело на „нерадзурите“. Сериозен интерес към мениджъра на Брайтън има и от страна на Тотнъм, които пък търсят заместник на Антонио Конте.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес