Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илия Груев преговаря с трикратен шампион на Англия, Вердер го освободи от тренировки

30 август 2023, 16:42 часа • 1550 прочитания

Българският национал Илия Груев е много близо до това да смени клубната си принадлежност до няколко дни. Това разкри настоящият отбор на младия полузащитник – Вердер Бремен. Германският клуб обясни, че Груев е освободен от тренировки, тъй като води преговори с друг клуб.

Лийдс иска Илия Груев

Според информации в Англия Илия Груев води преговори с трикратния носител на титлата в Англия – Лийдс. Йоркширци изпаднаха от Висшата лига през изминалия сезон и сега ръководството на клуба иска да подсили отбора, за да може той да се върне възможно най-бързо в елита. Шефовете на Лийдс са се спрели на 23-годишния дефанзивен полузащитник и вече преговарят с него.

Вердер ще иска немалко пари за Илия Груев

Илия Груев има договор с Вердер до лятото на 2025-та, което означава, че Лийдс ще трябва да извади немалка сума, за да го привлече. Според авторитетния сайт „Transfermarkt“ цената на българския национал е 3 милиона евро. Груев е юноша на „бременските музиканти“ като премина през всички формации. До момента той има 62 мача и един гол за първия тим. За националния отбор на България халфът има 8 срещи без попадение.

Преди време се заговори, че датският Брьондби има сериозен интерес към Груев.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес