Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ибрахимович: Аплодисментите ми не бяха за Роналдо

21 ноември 2013, 18:20 часа • 16225 прочитания

Шведът обясни, че аплодисментите му след третия гол на Роналдо в баража не са били за португалеца.

Камерите хвана как нападателят на "ПСЖ" ръкопляска след третото попадение на Роналдо, което на практика сложи край на надеждите на скандинавците за класиране на Световното. Ибрахимович обаче напълно опроверга да е аплодирал звездата на "Реал Мадрид":

„Дали съм аплодирал Роналдо? Не, аз просто се опитвах да окуража моите съотборници. Ръкоплясках за да им вдигна духа и да ги мотивирам за последните няколко минути. Важно е да не се предаваш до последния съдийски сигнал, защото и най-неочакваното може да се случи”, коментира бившият футболист на Милан.

Златан призна качествата на Роналдо, но и не пропусна да каже, че грешките в защита на съотборниците му са олеснили задачата на звездата на "белия балет":

„Той очевидно е велик играч, но ние му оставихме прекалено голямо пространство. Никой не е толкова добър, колкото него на контраатака. Този двубой още веднъж показа най-силните му качества.

Той ли е най-добрият в света? Мога само да кажа, че той вкара един гол повече от мен”, заяви звездата на ПСЖ, цитиран от football24.bg.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес