Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хоспитализираха аржентинска легенда, състоянието му е стабилно (ВИДЕО)

24 април 2024, 16:56 часа • 1385 прочитания

Един от емблематичните аржентински футболисти в последните двайсетина години Карлос Тевес е бил приет по спешност в болница. Това разкри неговият клуб Индепендиенте. Според информациите бившият нападател е потърсил медицинска помощ тази нощ заради силна болка в гърдите.

Карлос Тевес ще остане в болница

Тевес веднага е бил откаран в близка болница, където са му направени първоначални прегледи. За момента лекарите са категорични, че няма опасност за живота на доскорошния футболист и състоянието му е стабилно. Той обаче ще остане в болницата, за да му бъдат направени допълнителни изследвания.

Кариерата на Карлос Тевес

Карлос Тевес е един от любимците на фенове в Аржентина. В кариерата си той е носил екипите на Бока Хуниорс, Коринтианс, Уест Хем, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус. За националния отбор на родината си има 76 мача и 13 попадения.

В кариерата си Тевес е печелил титлите в Аржентина (5 пъти), Бразилия (1 път), Англия (3 пъти), Италия (2 пъти), както и веднъж триумфира в Шампионска лига с Манчестър Юнайтед. В момента той е треньор на аржентинския Индепендиенте.

Наскоро пък наркокартел заплаши семейството на световен шампион с Аржентина със смърт.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес