Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Халф на Юве дължал 3 млн. евро на букмейкъри, заплашили го, че ще му счупят краката

18 октомври 2023, 12:51 часа • 1227 прочитания

Халфът на Ювентус Николо Фаджоли е дължал 3 милиона евро на нелегални букмейкъри, които го заплашили, че ще му счупят краката. Това е признал самият той пред италианската прокуратура.

Както е известно, 22-годишният полузащитник бе наказан да не играе футбол 12 месеца, след като бе признат за виновен по обвиненията за нерегламентирани залози на мачове в Италия.

Халфът започнал да залага за забавление

Медиите на Ботуша разкриха днес част от свидетелските показания на полузащитника пред прокуратурата. Той обяснил, че е започнал да залага за забавление в свободното си време. Лека-полека обаче Фаджоли станал зависим и до септември 2022-ра е дължал над 250 хиляди евро на нелегални букмейкъри.

Фаджоли го е закъсал

С времето дългът му стига 3 милиона евро, след което получава заплахи, че ще му счупят краката. За да „закърпи“ положението той дори взимал пари от съотборници, които така и не е връщал. Фаджоли получи наказание да не играе футбол за срок от една година. Санкцията може да бъде намалена на 7 месеца, но при положение, че той се подложи на програма за борба с хазартната зависимост и я премине.

Бивш халф на Милан също го грози сериозно наказание.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес