Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гуардиола към Пелегрини: Долу ръцете от Нойер!

10 декември 2013, 11:29 часа • 16178 прочитания

Преди двубоя от последния кръг в груповата фаза на Шампионска лига, тази вечер, Гуардиола даде да се разбере, че поне на този етап за трансфер на Нойер не може и да се предполага дори. Факт е, че германците, по принцип, имат една от най-добрите школи за вратари в Европа и света.

На въпрос към Гуардиола от Daily Mail дали би се разделил с Мануел Нойер, испанецът отговаря категорично: "Няма шанс".

Освен всичко друго, в момента "Байерн Мюнхен" няма нужда да продава играчи, защото отборът се представя перфектно, а и финансовият им баланс е много добър.

Слуховете за преминаване на Нойер в "Манчестър Сити" се подхраниха от факта, че Джо Харт загуби титулярното си място, а очевидно "Сити" се стремят към нещо изключително в настоящата кампания. По всичко личи, че Харт ще получи шанс да играе срещу "Байерн" довечера, като едно добро представяне отново може да върне доверието на Пелегрини към него.

"За него това е много важна среща и не трябва да мисли за миналото, а за бъдещето. Доверявам му се. Най-важното бе да се класираме напред, а не да решаваме групата тук - в Мюнхен", коментира Пелегрини.

Мениджърът на "гражданите" е първият, който успява да класира тима напред в надпреварата. Ако "Сити" искат да оглавят групата довечера, то трябва не само да победят на "Алианц Арена", но това трябва да стане с три или повече гола разлика.

Със сигурност обаче довечера ще се получи интересен двубой.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес