Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Грозно: Бесни фенове на Рома атакуваха съдията на мача със Севиля и дъщеря му (ВИДЕО)

02 юни 2023, 15:57 часа • 1970 прочитания

Във вторник вечер Севиля спечели Лига Европа за седми път в своята история. Това стана факт след победа над Рома след изпълнение на дузпи. В главно действащо лице обаче се превърна главният съдия Антъни Тейлър. Англичанинът подмина чиста дузпа за „вълците“ и по този начин си навлече гнева на треньора Жозе Моуриньо и феновете на отбора.

Въпреки че от финала вече изминаха почти два дни, страстите не стихват. Днес в социалните мрежи се появиха видеоклипове, на което се вижда как фенове на Рома атакуват яростно Антъни Тейлър на летището в Будапеща преди полета му към Англия. Грозното поведение на тифозите бе осъдено от повечето футболни специалисти по света.

Привържениците са обградили Тейлър и дъщеря му, която не може да сдържи сълзите си. Те търсят физическа саморазправа с английския рефер, като се вижда как му дърпат раницата. По едно време към Тейлър и дъщеря му полита стол, който обаче е отбит от полицай на летището. В крайна сметка двамата са отведени в отделна стая, за да се гарантира сигурността им, докато се качат на самолета.

След края на мача между Севиля и Рома бесният Жозе Моуриньо захвърли медала си в трибуните.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес