Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Голямо признание за Станимир Стоилов в Турция

25 септември 2024, 15:32 часа • 409 прочитания

Голямо признание за Станимир Стоилов в Турция. Бившият наставник на Левски бе номиниран за „Треньор №1“ на шестия кръг на местната Суперлига. Това стана факт, след като воденият от Мъри Гьозтепе записа втората си победа в елита от началото на сезона.

Гьозтепе доближи челото

Както е известно, онзи ден тимът от Измир, предвождан от Стоилов, се наложи над Кайзериспор с класическото 3:0. Отличното представяне на Гьозтепе в срещата пък гарантира на Мъри номинацията за „Треньор №1“ на кръга.

Благодарение на успеха си отборът на българския специалист се изкачи на шесто място във временното класиране с 9 точки от 5 изиграни мача. Лидер е Галатасарай, който е с 18 пункта, но от 6 срещи.

Мъри има сериозна конкуренция за приза

Станимир Стоилов обаче ще има сериозна конкуренция за приза „Треньор №1“ на шестия кръг на Суперлигата. Причината е, че сред номинираните за отличието са още наставникът на Галатасарай Окан Бурук, Джовани ван Бронкхорст, който води Бешикташ, както и Томас Рейс, който е начело на Самсунспор.

Вчера пък мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков постави висока оценка на Стоилов за работата му при "сините".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес