Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Германия не успя да пречупи Украйна, Албания стяга редиците за "групата на смъртта" (ВИДЕО)

03 юни 2024, 23:51 часа • 3487 прочитания

Германия и Украйна не успяха да се победят и завършиха 0:0 в приятелски мач, който се игра на стадион „Макс Морлок Щадион“, Нюрнберг. Двубоят бе част от подготовката на тимовете за началото на Европейското първенство по футбол през 2024-та. В срещата опасни положения не липсваха, но голове така и не паднаха.

Вратарите на Германия и Украйна блестят

В началото на сблъсъка удар с глава на Илкай Гюндоган бе уловен от вратаря на гостите Анатолий Трубин. Към края на полувремето Мануел Нойер демонстрира класата си и изби изстрел на Яремчук. След почивката доминацията на Бундестима стана по-осезаема.

ОЩЕ: 97% успеваемост и 6-та Шампионска лига: Тони Кроос приключи на върха на клубния футбол

 

Дните до Евро

Греда за Бундестима

В 61-вата минута диагонален шут на Максимилиан Байер срещна гредата. Малко по-късно претенции за дузпа на домакините не бяха уважени от главния съдия. Резервата Крис Фюрих също тества украинския страж, който се справи блестящо и запази суха мрежа.

Албания громи преди "групата на смъртта"

По-рано тази вечер Албания постигна класически успех с 3:0 срещу Лихтенщайн при подготовката си за "групата на смъртта" на Евро 2024.  Преди да премери сили с Хърватия, Италия и Испания отборът на Силвиньо откри резултата в 31-вата минута чрез Армандо Броя. В началото на втората част Ясир Асани реализира хубаво попадение от пряк свободен удар. В 67-ата минута футболистът на Бешикташ Ернест Мучи оформи крайния резултат.

ОЩЕ: Преди Евро 2024: Англия разгроми Босна и Херцеговина за 30 минути (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес