Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филип Кръстев: ЛА е най-доброто място да се развивам и да се покажа пред света (ВИДЕО)

08 август 2023, 11:50 часа • 808 прочитания

Българският национал Филип Кръстев пред представен официално като играч на американския Лос Анджелис ФК и говори пред местните медии след трансфера си. Той сподели, че е много доволен от избора си, тъй като тимът е най-доброто място за него и развитието му. Кръстев е категоричен, че има всичко необходимо, за да бъде добър футболист и да се покаже пред света именно с екипа на отбора от ЛА.

21-годишният полузащитник сподели, че не очаква да има проблеми с адаптацията към живота в Лос Анджелис, тъй като ще се посъветва с другите европейци в състава какво да очаква. Той също така допълни, че очаква с нетърпение да излезе на терена с екипа на новия си отбор и да се наслади на атмосферата.

Нивото на Лос Анджелис ФК

„Много съм щастлив да съм тук. Минаха два дни, от както съм в Лос Анджелис. Много е приятно да се запозная с момчетата и отбора. Имам големи надежди и се чувствам развълнуван да съм тук. Когато за пръв път чух за интереса от Лос Анджелис, за мен беше странно да дойда в МЛС. След като говорих с хора от клуба, започнах по-сериозно да проучвам мачовете на отбора“.

„Видях много неща за нивото тук и смятам, че е много добра възможност за мен, особено в този тим. Харесват ми амбицията, играчите и е много добро място за мен да покажа на какво съм способен. За феновете - видях видеа. Атмосферата ще е страхотна и нямам търпение да съм на терена и да я усетя като футболист“.

Изборът на Филип Кръстев

„Да, имаше много отбори, които имаха интерес към мен. Имаше и други опции през лятото, но избрах Лос Анджелис много бързо, защото според мен това е най-доброто място да се развивам. Тук лигата, съотборниците ми, треньорите, всичко е на високо ниво. Притежавам всичко нужно, за да бъда добър играч и да се покажа пред света“.

„Ще се посъветвам с другите европейци в отбора, защото съм тук само от няколко дни. САЩ е много далеч от там, където живея. Не мисля, че ще ми е трудно да се установя тук, защото атмосферата в отбора е много добра. За кратко време ще стана част от отбора и няма да имам никакви проблеми с това“, каза Кръстев.

По-рано днес пък мениджърът на Кръстев разкри, че клиентът му е много доволен, че е избрал "американския Реал Мадрид".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес