Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филип Кръстев дебютира с гол за Лос Анджелис ФК и влезе в историята на клуба (ВИДЕО)

09 август 2023, 11:14 часа • 1713 прочитания

Българският национал Филип Кръстев направи мечтан дебют за новия си клуб Лос Анджелис ФК. 21-годишният полузащитник се разписа още в първия си мач за американския тим и влезе в историята на клуба. Както е известно бившият халф на Левски премина при „янките“ преди месец, след като отказа няколко предложения от европейски отбори.

Филип Кръстев се разписа след само 8 минути на терена

Снощи Лос Анджелис ФК прие Реал Солт Лейк в двубой от 1/8-финалите на турнира за Купата на Лигите. Кръстев започна срещата на резервната скамейка, но се появи в игра четвърт час преди края на редовното време. Той се нуждаеше от едва осем минути за да се разпише и да оформи крайното 4:0 за неговия тим, който класира Лос Анджелис ФК в следващия кръг на надпреварата.

Филип Кръстев вече е част от историята на Лос Анджелис ФК

Благодарение на попадението Филип Кръстев записа името си в историята на американския клуб. Българският национал стана футболистът с най-бърз дебютен гол за Лос Анджелис ФК. Следващият мач на тима е след три дни, когато отборът на Кръстев се изправя срещу мексиканския Монтерей в двубой от 1/4-финалите на Купата на Лигите.

Вчера Кръстев заяви, че Лос Анджелис ФК е най-доброто място за развитието му.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес