Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филип Коку продължава да пренебрегва Станислав Манолев

05 януари 2014, 18:11 часа • 26758 прочитания

Националът ни се оказа извън сметките на холандския наставник Филип Коку за зимната подготовка на водения от него тим. "ПСВ Айндховен" се намира на 7-ма позиция в класирането на холандското първенство, което си е направо постижение предвид тоталната агония на отбора през настоящия сезон.

Проблемът за Манолев обаче е, че не успява да се раздели с холандския тим и от месеци играе за втория отбор. Сега той не попадна и в групата на "ПСВ Айндховен" за зимния подготвителен лагер в испанския курорт Гран Канария.

Манолев направи първа тренировка с холандския отбор в петък, но Филип Коку реши да го остави да тренира самостоятелно на клубната база, докато съотборниците му участват в приятелски турнир в Маспаломас през следващата седмица.

Десният защитник има договор с ПСВ до края на сезона, но не влиза в сметките на Коку за пролетния дял. Българинът се надява да бъде освободен при оферта от друг тим, въпреки че не е получил нито едно конкретно предложение.

"Ситуацията не е приятна за мен, но това не променя нещата. Надявам се да се намери решение възможно най-скоро, за да мога отново да играя на високо ниво", коментира Манолев, информира БТВ.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес