Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фенове на Юнайтед грабнаха Де Хеа след погрома от Ливърпул

06 март 2023, 14:20 часа • 2920 прочитания

Загубата на Манчестър Юнайтед от Ливърпул с 0:7 продължава да вбесява феновете на „червените дяволи“, като ще продължи да го прави още дълго време. Част от привържениците на тима от „Олд Трафорд“ атакуваха остро стража на отбора Давид де Хеа след мача. В причина за нападките се превърна пост на стража в социалните мрежи.

След срамната загуба от Ливърпул испанският вратар опита да се извини на привържениците за представянето на отбора чрез своите профили в социалните мрежи. Той написа: „Знам, че тези съобщения не се приемат добре, особено в ден като днешния. Това бе катастрофален момент за нас. Тези резултати не трябва да се случват. Имаме дълг към този клуб. Трябва да представляваме емблемата, но също така имаме много възможности да гледаме напред. Много мачове идват много бързо и трябва да се фокусираме върху тях“.

Извинението на Де Хеа, който бе един от най-слабите на терена за Юнайтед, обаче не се прие добре от феновете. Те веднага го грабнаха, като призоваха стража да изтрие съобщението, тъй като носи още повече срам на клуба. Един фен сподели: „Отново много слаб днес. Повече от един гол от или около малкото наказателно поле. Това не е достатъчно добро представяне“. Друг привърженик пък му написа: „Страхотно представяне днес, Давид. Без твоето едно спасяване щяхме да загубим с 0:8“.

Междувременно известният журналист Пиърс Морган се заяде с Юнайтед след поражението.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес