Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фенове на Сион горят фланелка на Балотели на трибуните

27 февруари 2023, 10:24 часа • 1409 прочитания

Бившата звезда на националния отбор на Италия Марио Балотели продължава да се замесва в различни скандали. Нападателят в момента носи екипа на швейцарския Сион, но много скоро може да се наложи да си потърси нов отбор. Причината е, че по време на двубоя със Санкт Гален той вбеси привържениците с играта си, като те демонстративно запалиха фланелката му на трибуните.

Двубоят завърши с успех с 4:0 за гостите от Санкт Гален, като след унизителното поражение Сион остава на предпоследно място в класирането с равни точки с последния Винтертюр. Ултрасите не приеха добре загубата и насочиха гнева си към бившия футболист на Манчестър Сити, Милан и Интер. Те запалиха негова фланелка на трибуните и я оставиха да гори на оградата. При смяната му в 70-ата минута феновете започнаха да го обиждат и да пеят, че „не се поти“ за клуба.

Балотели премина в Сион през лятото на 2022 година от турския Адана Демирспор. До момента той има 5 гола в 12 мача за швейцарците. Феновете обаче не са никак доволни от представянето му, тъй като три от попаденията му са от дузпа. Той също така вече си е изкарал и шест жълти картона заради поведението си на терена.

Преди години Балотели бе считан за един от най-големите таланти в света. Той бе с основна заслуга за знаменита победа на Манчестър Сити над градския съперник Юнайтед.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес