Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Евтините номера не минаха: "Касапин" от Шотландия бе разкрит от ВАР (ВИДЕО)

14 юни 2024, 23:07 часа • 4849 прочитания

Германия буквално разби Шотландия през първото полувреме на откриващия мач на Евро 2024! Бундестимът вкара три гола на "гайдарите", а за карак гостите останаха в намален състав за втората част - след напълно заслужен червен картон.

Бруталното влизане на Портиъс срещу Гюндоган

Защитникът на Шотландия Райън Портиъс направи брутално влизане с двата крака в глезена на капитана на Германия Илкай Гюндоган. Той искаше да изчисти топката, но вместо това намери кошмарно крака на съперника.

Райън Портиъс

Евтините номера на защитника на Шотландия не го спасиха

В първия момент главният съдия се заблуди какво точно се случи в пеналтерията, след като и Гюндоган, и Портиъс се прививаха от болка. Защитникът на Шотландия обаче по-скоро симулираше, че е пострадал, тъй като нямаше от какво да изпитва болка.

Неговите номера обаче нямаше как да минат пред ВАР - системата привика главния съдия Клеман Тюрпен да разгледа отново ситуацията, а след това френският рефер не се поколеба и отсъди дузпа, гарнирана с директен червен картон за Портиъс.

Последвалата дузпа отбеляза Кай Хаверц, за да увеличи преднината на Германия след шоуто на набор 2003 - Флориан Вирц и Джамал Мусиала.

Video edited on Kapwing

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес