Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЕВРО 2024: Духът на Гарет Саутгейт се е вселил във Винченцо Монтела! (ВИДЕО)

28 юни 2024, 16:00 часа • 2333 прочитания

Спортният редактор на Actualno.com Джем Юмеров отново не пропусна да критикува националния селекционер на Турция Винченцо Монтела. Журналистът, колегата му Бойко Димитров и главния редактор на Sportlive.bg Иво Вецев обсъдиха последните мачове от груповата фаза на Евро 2024.

Съдията бе главен герой в грубия мач между Чехия и Турция

В Студио Actualno Юмеров заяви: "За съжаление, румънският рефер бе главен герой в мача между Чехия и Турция. Даде спорен втори жълт картон в 20-ата минута, което го принуди до края на декорира футболистите за най-малкото. Кенан Йълдъз ходеше по много тънък лед и за малко да бъде изгонен."

ОЩЕ: "Грузия играе елиминации на ЕВРО 2024, България спори за Банда Банда" (ВИДЕО)

Винченцо Монтела

Нова тирада по Винченцо Монтела! Защо Турция играе без нападател?!

"Винченцо Монтела пак обърка състава. Баръш Алпер Йълмаз не е централен нападател. Видяхме колко е силен на крилото. Чалханоолу се отпуши и поведе Турция към успеха. "Лунните звезди" имаха късмет с гол в края, но го отбеляза централният нападател Дженк Тосун, затова алармирам всеки път Турция да играе с централен нападател", гласеше част от тирадата на Юмеров.

"Духът на страхливия Гарет Саутгейт се е вселил във Винченцо Монтела. Очаквам турците да играя много страхливо в 1/8-финалния сблъсък срещу Австрия", смята Джем Юмеров, който бе допълнен от Иво Вецев: "Според мен турците не трябва да се затварят, защото са много слаби в защита."

ОЩЕ: Вирусът „Саутгейт“ и „затапеният“ Роналдо: Скандална прогноза за шампион на ЕВРО 2024! (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес