Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кой ще смени Давид де Хеа в Манчестър Юнайтед (СНИМКА)

10 юли 2023, 11:31 часа • 7448 прочитания

Манчестър Юнайтед почти е осигурил заместник на дългогодишния си вратар Давид де Хеа. Испанският страж се сбогува с "червените дяволи" след цели 12 сезона и над 500 мача. На негово място ще бъде привлечен Андре Онана, който защитаваше цветовете на Интер през миналия сезон.

Според известния журналист Фабрицио Романо трансферът на камерунския футболист от "нерадзурите" в английския колос ще бъде финализиран през тази седмица - най-вероятно това ще се случи в сряда или четвъртък. Клубовете са в последната фаза на преговорите, а личните условия на Онана са били уточнени още през миналата седмица.

27-годишният страж ще се присъедини към новите си съотборници в САЩ, закъдето Манчестър Юнайтед скоро ще замине на предсезонно турне. Ако сделката се осъществи, камерунският вратар ще се превърне във втория входящ трансфер на "червените дяволи", след като те привлякоха атакуващия полузащитник Мейсън Маунт от Челси.

През тази седмица клубът ще се опита да вземе в редиците си и Расмус Хьойлунд от Аталанта, с което най-вероятно селекцията ще приключи. Вижте пък каква чистка готвят на "Олд Трафорд".

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес